Bitno.net

Web portal bitno.net je s preko milijun posjeta mjesečno najčitaniji i najutjecajniji neprofitni web portal u Republici Hrvatskoj

Web portal bitno.net je s preko milijun posjeta mjesečno najčitaniji i najutjecajniji neprofitni web portal u Republici Hrvatskoj. Svoje ishodiše ima u kršćanskim nadahnuću, a pažnju posvećuje raznolikim životnim područjima te aktualnim, zanimljivim i edukativnim sadržajima. Pri tome se poseban naglasak stavlja na područja vjere, duhovnosti, obitelji i roditeljstva te na kulturne društvene i znanstvene teme. S takvom koncepcijom i sadržajem, bitno.net je namijenjen svima onima koji žele cjelovito razvijati vlastitu osobnost, izgrađivati vjerski pogled na svakodnevni život, produbljivati duhovnost te neprestano obogaćivati sebe i svoju obitelj novim i korisnim informacijama i spoznajama.

Istraživanje agencije Hendal pokazalo je da su čitatelji iznimno zadovoljni portalom, smatraju ga najboljim od vjerskih portala i redovno ga čitaju. Kvaliteta realizacije sadržaja portala prepoznata je i od strane neovisnih stručnjaka tako da je 2012. portal Bitno.net uvršten među 10 najboljih hrvatskih web stranica u kategoriji Mediji, novosti, oglasnici na natječaju VIDI WEB TOP 100 – najprestižnijem takvom natječaju u Hrvatskoj.

Osnivač portala je neprofitna udruga „Centar za cjeloviti razvoj“ iz Splita.

Zaklada Rhema

Savska cesta 103, 10360 Sesvete, Tel.: 01/5555-955
www.rhema.hr

zaklada@rhema.hr

IBAN: HR3624840081107265565